Lär dig spela poker med Texas Hold'em Skolan
Start > Strippoker

Strippoker

Nej, det är inte som ni tror. Ni ska inte få chansen att spela skjortan (eller ännu fler plagg för den delen) av mig. Jag tänkte bara helt kort förklara vad StripPoker (kallas även klädpoker) är och hur man spelar det. Jag är inte säker, men jag har för mig, att jag spelat det någon gång för längen sen med några kompisar när jag var liten. Helt oskyldigt med andra ord, och jag är helt säker på att jag slutade innan det blev för kallt om ni förstår vad jag menar... :-)

Likheten mellan Strippoker och annan poker är på sätt och vis ganska stor vad gäller reglerna. Den stora skillnaden är att man inte använder några spelmarker utan den som förlorar en hand får ta av sig ett plagg. När man är helt naken (om man nu väljer att dra gränsen där) så är man ute ur spelet. Den som sist sitter kvar med minst ett plagg är segraren i spelet. Sen finns det säkert de som anser att det är roligare att förlora och därmed ta av sig kläderna men det är upp till var och en att bestämma.

Jag tror att Strippoker är roligast att spela hemma med kompisar eller sin partner men jag vet att det finns Strippoker på Internet också. Jag har själv inte testat det men för den som vill är det bara att söka så hittar ni säkert något kasino som erbjuder det.

Själv föredrar jag "vanlig" poker där man spelar med spelmarker men å andra sidan har jag inte blivit utmanad av någon som jag haft lust att spela med. Hihi...

Texas Hold'em

Strategier och tips

Tävlingsformer i Texas Hold'em

Poker ordlista

Övrigt